Fraai verbouwd kantoor voor Lemmink Finance en Kruijff Makelaardij.
Fraai verbouwd kantoor voor Lemmink Finance en Kruijff Makelaardij. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Fraai verbouwd kantoor voor Lemmink Finance en Kruijff Makelaardij

  Bedrijf in Beeld

EGMOND AAN ZEE - Het was zes weken jekkeren, zagen en timmeren, maar je krijgt er wel wat voor terug. Wie het verbouwde kantoor van Lemmink Finance en Kruijff Makelaardij aan Voorstraat 43 met één woord wil beschrijven komt uit op 'spatzuiver'. Het kantoor ziet er namelijk fris, ruim en licht uit en dat is niet alleen fijn voor klanten, maar ook voor Hans Lemmink en Gerard Kruijff zelf.

"Dit werkt voor ons ontzettend fijn", zegt Hans, die voor de verbouwing met zijn bureau in de open ruimte zat. "Nu hebben Gerard en ik eigen - afsluitbare - ruimte. Doordat alle scheidingswanden van glas zijn, blijft alles heel overzichtelijk en transparant. Dat past eigenlijk ook wel goed bij wie we zijn en waar we voor staan. We hebben geen heel team aan medewerkers, maar mensen doen altijd direct zaken met ons. We zijn bekende gezichten en dat is altijd prettig zaken doen voor onze klanten."

Eén dak

Gerard: "We zijn twee bedrijven onder één dak. Uiteraard werken we veel samen, maar we zijn volledig onafhankelijk. Samen met mijn vrouw Monique zijn wij het gezicht van de zaak. Net als Hans voor zijn zaak. Het contact met klanten en goed luisteren naar wat ze echt willen en nodig hebben. Daar zijn we goed in. Wat dat betreft ben ik wel eens jaloers op Hans; hij ziet zijn vaste klanten veel vaker dan ik. Mensen kopen gemiddeld eens in de zeven jaar een huis, maar Hans ziet ze veel vaker."

Kom kijken!

Tegen alle nieuwsgierigen die het verbouwde pand van binnen willen bekijken zeggen Hans, Gerard en Monique: "Kom kijken! Iedereen is welkom om het eindresultaat te zien. Daar zijn we best trots op. Wie binnen komt kijken, krijgt een leuke attentie. Bouwbedrijf Boendermaker uit Egmond verdient trouwens ook een compliment. Die moesten op een zeer prominente plek in het dorp werken en hadden het daardoor niet altijd makkelijk. Om de paar minuten kwamen ze bekenden tegen die zwaaiden of een praatje wilden aanknopen."

Meer informatie over Lemmink Finance op www.lemminkfinance.nl en meer informatie over Kruijff Makelaardij op www.kruijffmakelaardij.nl.

Meer berichten