Geldautomaat Schoorl buiten gebruik

Partnerbijdrage
Afbeelding
Foto: Pexels.com

SCHOORL - De geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank maken langzaam plaats voor de knalgele geldautomaten van Geldmaat. Ook de automaat aan de Heereweg in Schoorl staat op de planning.  

Het nieuwe geldautomatennetwerk wordt stap voor stap over Nederland verspreid. Zo worden ook de Rabobank automaten vervangen. Voor de automaat aan de Doorbraak 8a in Warmenhuizen en die bij de Albert Heijn aan de Breelaan 14 in Bergen is dat inmiddels geregeld, die zijn vervangen voor een Geldmaat automaat. Maar voor de geldautomaat op de huidige locatie in Schoorl geldt dat deze vanaf 22 september niet meer beschikbaar is omdat de verhuurder van het pand het huurcontract heeft opgezegd.

‘’Helaas kunnen we nog geen uitsluitsel geven’’

“Geldmaat is al enige tijd met de gemeente in gesprek over een andere locatie in Schoorl maar realisatie laat nog een paar maanden op zich wachten. Helaas kunnen we nog geen uitsluitsel geven”. Aldus Jan Klaver, directeur Particulieren van Rabobank Alkmaar e.o.

Zolang kunt u voor het opnemen van geld terecht op de dichtstbijzijnde locaties van Geldmaat aan de Doorbraak 8A in Warmenhuizen of aan de Breelaan 14 in Bergen. Verder is de tip om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wilt u weten waar u de Geldmaat automaten kunt vinden? Kijk dan op locatiewijzer.geldmaat.nl.