Film van de week: Don’t Look Up

Column
Film van de Week: Don't Look Up
Film van de Week: Don't Look Up Foto: aangeleverd

BERGEN - Film van de week bij Cinebergen is Don’t Look Up. Lees hier waar de film over gaat inclusief het programma van vrijdag 10 tot en met 17 december.

In het geestige Don’t Look Up van Adam McKay (The Big Short, Vice) doen Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. De komeet ligt op directe ramkoers met de aarde. Het lijkt echter niemand ook maar iets te interesseren. Met hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) beginnen Kate en Randall aan een mediatour om de mensheid te waarschuwen. Met nog slechts zes maanden te gaan tot de komeet inslaat, hebben ze geen tijd te verliezen om de aandacht te krijgen. Wat is er in hemelsnaam nodig om de wereld gewoon omhoog te laten kijken?! Met verder o.a.: Meryl Streep, Jonah Hill en Cate Blanchett.

Agenda

Wild Mountain Thyme: vr 14:30; Eiffel: za 10:45; Don’t Look Up: za 14:00, wo 14:00; The French Dispatch: zo 10:45, di 14:30; Spencer: zo 14:00; Annette: ma 14:00; Herself: do 14:30; The Lost Daughter: vr 14:30.

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); www.cinebergen.nl