Fotograferen kun je leren

  Nieuws

BERGEN - Ga mee met PWN boswachter Véronique van Meurs en fotografe Marja de Moel op foto-excursie op 16 of 30 augustus. Leer alles over mooie foto's in de natuur maken, vooral van schapen. de groep brengt namelijk een bezoek aan schaapherder Marijke Dirkson, haar kudde van 250 schapen en haar drie border collies. Deze excursie is speciaal voor kinderen vanaf negen jaar.


Tijdens het fotograferen vertelt schaapherder Marijke over haar werk in de natuur en kunnen de kinderen haar allerlei vragen stellen over de schapen. Boswachter Véronique weet alles over de natuur. Fotografe Marja de Moel exposeerde eerder dit jaar in de schaapskooi en laat zien hoe de natuur en de schapen mooi op de foto gezet kunnen worden. Omdat het licht 's ochtends extra mooi is wordt vroeg vertrokken.
Op 16 augustus start de excursie om 8.00 uur en op 30 augustus om 9.00 uur. Deze foto-excursie duurt ongeveer anderhalf uur. Op beide data is het vertrek vanaf de parkeerplaats aan de Uilenvangersweg in Bergen. De kosten zijn €17,50 p.p., inclusief wat lekkers te eten en te drinken onderweg. De excursie is voor kinderen vanaf negen jaar, maar als een kind het op prijs stelt dat een ouder of verzorger mee gaat, dan is dat geen probleem. Aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via www.pwn.nl/eropuit of telefonisch via Bezoekerscentrum de Hoep: 0251 66 10 66 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur).

Meer berichten