Goed sportbeleid met sportdebat

  Nieuws

BERGEN - De sportraad van Bergen, Egmond en Schoorl houdt vrijdag 9 maart om 20.00 uur een sportdebat in de kantine van vv Bergen. Alle politieke partijen zijn uitgenodigd om met een vertegenwoordiger aanwezig te zijn deze avond. Zij gaan in debat met vertegenwoordigers van lokale sportverenigingen en –organisaties om zo samen tot een mooie eerste aanzet te komen voor het nieuw te ontwikkelen sportbeleid in 2018.

De Sportraad is druk bezig om het debat tot in de puntjes voor te bereiden. Vanaf 19.30 uur kan men terecht in de kantine van vv Bergen (Groeneweg 5), waarna om 20.00 uur het debat aan zal vangen. Inmiddels is ook een gespreksleider aangetrokken, John de Waard. John is woonachtig in Egmond aan den Hoef en een oude bekende in de lokale sportwereld. De interim-voorzitter van de Sportraad, Marten Nijdam, is erg tevreden met de huidige gang van zaken. “Het jaar 2018 wordt voor het gemeentebestuur een jaar met een nieuwe start met een nieuw college en een andere raad. Voor de sportsector wordt 2018 ook een heel spannend en belangrijk jaar, omdat het gemeentebestuur in haar begroting heeft aangegeven dat het sportbeleid voor onze gemeente, zoals dat is vastgelegd in de Sportnota 2008, herijkt zal worden. Ter voorbereiding op het sportdebat op 9 maart hebben wij de verenigingen gevraagd een korte enquête in te vullen. Uit de antwoorden gaan we een aantal stellingen formuleren waarover we tijdens dit sportdebat graag met alle aanwezigen willen discussiëren. Dat het een interessante avond gaat worden is iets wat zeker is”
Alle geïnteresseerden kunnen bij dit debat aanwezig zijn. Aanmelden kan via sportdebat@sportraadbergen.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Meer berichten