IJsbaan Schoorl mogelijk woensdag open

  Nieuws
IJspret op de ijsbaan langs de Laanweg in Schoorl. (Foto: Tineke Leegwater / RM)
IJspret op de ijsbaan langs de Laanweg in Schoorl. (Foto: Tineke Leegwater / RM) (rodi.nl)

SCHOORL - Kinderen kunnen op z'n vroegst woensdag schaatsen op de ijsbaan aan de Laanweg. "Maar waarschijnlijk wordt het donderdag", vertelt Theo Leeuwenkamp, voorzitter van de Schoorlse IJsclub.


"Dan is de ijsbaan open van 10.00 tot 17.30 uur en dan - afhankelijk van de drukte en staat van het ijs - weer van 19.00 tot 21.00 uur. Zolang het weer goed blijft zijn dit elke dag in principe de openingstijden. Alle aankondigingen hangen bij de ijsbaan en zijn tevens te vinden op www.schoorlseijsclub.nl."


Bedankt


Theo wil via deze weg namens het bestuur van de ijsclub en vrijwilligers gebruikmaken van de gelegenheid om alle leden, schaatsende leden - maar vooral ook de niet-schaatsende leden die de Schoorlse IJsclub een warm hart toedragen - te bedanken. "Daar waar veel natuurijsclubs te maken hebben met een teruglopend aantal leden heeft de Schoorlse ijsclub er dit jaar weer 25 leden bij gekregen. Mede daardoor is het ledenaantal stabiel. Iedereen bedankt voor de steun, ook voor als we één of meerdere winters géén ijs hebben."

Meer berichten