Falkland Toneel speelt `Tover-IDOLS`

  Nieuws
Als de grote tovenaar Limo het niet meer kan, hoe tover je dan een opvolger uit de hoed? (Foto: Peter Bijkerk/Edo Postma)
Als de grote tovenaar Limo het niet meer kan, hoe tover je dan een opvolger uit de hoed? (Foto: Peter Bijkerk/Edo Postma) (rodi.nl)

HEILOO - Toveren is geweldig! Vooral als je het goed kunt. Maar goed toveren is nog wel een truc apart! Limo was altijd de beste tovenaar van de hele wereld, maar de laatste tijd maakt hij een heleboel rare fouten. Fouten die heel lastig kunnen zijn. Daar kunnen de vrienden Oele en Frats over meepraten.

Samen met mevrouw Boom en de boswachter besluiten zij op zoek te gaan naar een nieuwe tovenaar die alles wat fout is gegaan weer terug kan draaien. Ze organiseren Tover-IDOLS, waarbij verschillende kandidaat tovenaars voor de jury hun beste trucjes tevoorschijn kunnen toveren. Maar wat speelt die afgezaagde boomstronk eigenlijk voor rol en wat hebben die papieren waar hij zo geheimzinnig over doet ermee te maken? Zou het Oele en Frats lukken om achter de waarheid te komen? Dit vrolijke stuk is geschreven én geregisseerd door Martine Faber en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Op vertoon van de toegangskaart krijgen bezoekers in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.
De voorstellingen zijn op zaterdag 10 maart (15.00 uur) en zondag 11 maart (13.00 en 16.00 uur) in Theater De Beun in Heiloo. Entree: zes euro. Kaartverkoop bij Boekhandel De Schrijverij (locaties Stationscentrum en Het Hoekstuk/Primera) en bij Boekhandel Bruna (’t Loo). Kaarten zijn tevens verkrijgbaar vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van Theater De Beun. In Theater De Beun is pinnen helaas niet mogelijk. Voor reserveringen en informatie, zie www.falklandtoneel.nl of bel Irene Schols via 072 - 533 2163.

Meer berichten