Cor Mooij Gemeentebelangen plaats 18

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EGMOND AAN ZEE - De vraag ligt voor de hand, waarom gaat Cor Mooij weer in de politiek. Na de fusie met Egmond-Schoorl en Bergen in 2000 zat hij in de raadsfractie van de VVD. “In die tijd liep je ook al tegen muren op en werden er spelletjes gespeeld waar ik niet van gediend was, na vier jaar hield ik het voor gezien, mede ook door mijn drukke werkzaamheden als fotograaf.”


Na lang wikken en wegen heeft hij zich nu weer beschikbaar gesteld bij Gemeentebelangen op plaats 18. “Ik wil niet langer meer aan de zijlijn staan, ik wil zaken anders aanpakken waar dat mogelijk is, een nieuw beleid en positieve veranderingen, dat is wat ik wil. ”
“Het is te simpel om allerlei dingen te gaan roepen ik ga dit of dat doen of er moeten zoveel woningen komen. Ik hou niet van dat popiejopie gedoe.” Gemeentebelangen staat open voor de inwoners van Egmond-Bergen en Schoorl en praat vooraf met de mensen als er plannen gemaakt worden en niet achteraf als alles al geregeld is. “Samenwerken doet overwinnen en geen partij politiek, daar ga ik voor”, aldus Cor Mooij.

Meer berichten