Floortje Koster in de prijzen - Tweede plek voor Berger Scholengemeenschap

  Nieuws
Het snowboardteam van de Berger Scholengemeenschap werd tijdens de Nederlands Kampioenschappen skien en snowboarden een tweede plaats. Floortje Koster uit Egmond aan den Hoef. (Foto's: aangeleverd).
Het snowboardteam van de Berger Scholengemeenschap werd tijdens de Nederlands Kampioenschappen skien en snowboarden een tweede plaats. Floortje Koster uit Egmond aan den Hoef. (Foto's: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND AAN DEN HOEF - In Zoetermeer vonden zaterdag 7 april de Nederlandse kampioenschappen skiën en snowboarden voor scholen plaats. Het snowboardteam van de Berger Scholengemeenschap is daar op de tweede plek geëindigd. Een prachtige topprestatie. Nog een verrassing is dat Demi van Baar uit Warmenhuizen het snelste meisje was en zich nu Nederlands scholierenkampioene snowboard mag noemen. Een prachtig resultaat. Het BSG-team bestond uit Floortje Koster (Egmond aan den Hoef), Alex du Preez (Bergen), Demi van Baar (Warmenhuizen), Timme Koster (Egmond aan den Hoef) en Kim van Baar (Warmenhuizen).

Meer berichten