Nieuw bestuur voor De Parel

  Nieuws
Vier nieuwe bestuursleden nemen de taken over. Op de foto: achterste rij van links naar rechts: Siem Zwaan, Jan Snijder, Marieke Mollema, Henk Hansler en Gerjan Zwaan die blijft als bestuurslid. Op de eerste rij van links naar rechts: Frans, Agnes, Anneke en Henny.  (Foto: Frits van Eck).
Vier nieuwe bestuursleden nemen de taken over. Op de foto: achterste rij van links naar rechts: Siem Zwaan, Jan Snijder, Marieke Mollema, Henk Hansler en Gerjan Zwaan die blijft als bestuurslid. Op de eerste rij van links naar rechts: Frans, Agnes, Anneke en Henny. (Foto: Frits van Eck). (rodi.nl)

EGMOND AAN ZEE - Met ingang van deze maand is er een nieuw bestuur geïnstalleerd bij de Vereniging Dorpsbelangen Egmond ‘Parel’ aan Zee. Agnes Freyée en Henny Weel die in 2003 de oprichters waren stoppen na vijftien jaar en Anneke de Both en Frans Tiebout na tien jaar. Op de algemene ledenvergadering ontvingen allen bloemen en werd het oude bestuur met een warm applaus bedankt voor hun jarenlange inzet, als vrijwilligers, voor Egmond aan Zee.

Meer berichten