Feest in Egmond: zestien katholieke communicantjes

  Nieuws
Het was afgelopen week feest in Egmond. In totaal kregen zestien kinderen hun Eerste Heilige Communie. (Foto: Erna Hopman)
Het was afgelopen week feest in Egmond. In totaal kregen zestien kinderen hun Eerste Heilige Communie. (Foto: Erna Hopman) (rodi.nl)

EGMOND AAN DEN HOEF - Maar liefst zestien kinderen deden afgelopen zondag hun Eerste Heilige Communie in de rooms-katholieke kerk van Egmond aan den Hoef. Reden voor een feestelijk gevulde kerk.

Luuk, Mats, Alicia, Stijn, Jin, Chen, Jip, Lotje, Jari, Celine, Max, Matthijs, Tygo, Luuk, Marit en Laura (in willekeurige volgorde) hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de voorbereiding. Ze hebben bijvoorbeeld de wekelijkse kinderavond bezocht, en zijn naar een rondleiding op de abdij en in de kerk geweest. Naast de mooie getekende portretten zagen de kinderen er zondag zelf ook prachtig uit.
Alle kinderen komen verdeeld over de drie dorpen, Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond Binnen. Met de ouders, de kinderen en de werkgroep kijken we terug op een mooie samenwerking en feliciteren we iedereen van harte.

Meer berichten