- Ingezonden -

  Nieuws

In deze rubriek plaatsen wij ingezonden brieven. De inzendingen zijn voor verantwoordelijkheid van de schrijver (-ster). De redactie houdt zich het recht voor de bijdragen in te korten of aan te passen.
Hypocrisie
In de brief van de voormalige coalitie partijen van de Bergense gemeenteraad aan de formerende partijen schrijven zij dat zij onze inwoners meer gunnen dan opnieuw vier jaar van tegenstellingen waarin de coalitie en oppositie lijnrecht tegenover elkaar staan. Vier jaar waarin de verdeeldheid het wint van verbinding en waarin het onderling vertrouwen tussen raadsleden verder afneemt.
Wat een hypocrisie!
Dit is namelijk precies wat de voormalige coalitie bereikt heeft met hun machtspolitiek om zodoende grote projecten er door te jagen. Kennelijk zien zij het licht nu het hun beter uitkomt in hun streven om toch op het pluche te belanden. Het getuigt ook van een geweldige arrogantie terwijl enige deemoedigheid op zijn plaats zou zijn na het verlies van 4 zetels. Daar wordt niet over gesproken.
De formerende partijen hanteren nu de begrippen “vernieuwend, openheid, eerlijkheid, interactie, en transparantie” bij het o de achterkamertjes politiek van het voormalige college waarbij het vertrouwen tussen de burger en gemeentebestuur ver te zoeken was.
A.F.T. Van der Oord,
Egmond aan den Hoef

Meer berichten