Een compliment voor Brinkje medewerkers

  Nieuws

EGMOND-BINNEN - Het is voor veel bewoners van Egmond-Binnen een opzienbarend gezicht, het nieuwe dorpshart voor Egmond-Binnen, veel groter dan menigeen dacht, komt steeds meer in beeld. In de voorgaande periode is er al heel veel veranderd. De firma Duinmeijer heeft op voortvarende wijze het oude, van een bult voorziene pleintje gevlakt en van een mooie, iets bonte bestrating voorzien.

Het is geweldig te ervaren hoe vlot de medewerkers van de gemeente, firma Duinmeijer en firma Hes inspringen op de momenten waarop hun hulp even nodig is. Fundering gelegd, stelwerk verricht, materiaal aangevoerd en inmiddels is een ploeg gedreven dorpsgenoten, Gerard Levering, George Liefting, Frits van de Reep, Fred Houtenbos en Hans van Denzen in samenwerking met Cor Tervoort bezig met de bouw van de monumentale bank. Tijdens de bouw zorgen de buren met koffie en koek voor de vakmensen. Steeds meer is zichtbaar hoe het er uit gaat zien, een groot deel van de bank is al uit de grond.
Er wordt tegenwoordig maar raak gemopperd op alles en iedereen maar voor de initiatiefnemers is het verrassend hoe snel men in dit dorp voor het brinkje klaarstaat om de noodzakelijke werkzaamheden op de juiste momenten uit te voeren. Het is verder opvallend dat vele inwoners van ons dorp aan ons komen vragen wat er allemaal op het brinkje gaat gebeuren, wellicht is de berichtgeving in de kranten niet duidelijk genoeg geweest.
We zullen proberen in Duinstreek, Contact en Dorpsgenoten ruimschoots aandacht te geven aan de ontwikkelingen op ons dorpsplein. De hoop van alle medewerkers is dat de ontmoetingsplek in het hart van Egmond-Binnen in de begindagen van de maand juni voor iedereen ligt te wachten. Op het brinkje komen nog enige bloembakken te staan en over een mogelijke meerdere invulling wordt zorgvuldig nagedacht.
J.B.Kramer

Meer berichten