Kunstmarkten bij de Koffiemolen

  Nieuws

EGMOND AAN DEN HOEF - Na twee succesvol jaren volgt er dit jaar een reeks van vijf kunstmarkten bij de Koffiemolen. Deze markten vinden allemaal plaats achter restaurant Smakelijk aan de Egmonderstraatweg te Egmond aan den Hoef. Er is een breed assortiment van kunstdisciplines te zien; schilder- en tekenwerk, keramiek, lampen, fotografie, textiel, glas, sieraden en nog veel meer.

Dit jaar is Uitgeverij Arti niet meer aanwezig na de onvoorziene omstandigheden van maart dit jaar waarin uitgever Jochem Schuijt het leven verliet. Wij zullen hem missen. Na vijftig jaar is de molen van Berkhout (bijna) gerestaureerd, de wieken komen over een paar jaar er bij, en is een bezoekje waard voor koffie en lunch evenals het terras naast het restaurant. Een tafel reserveren bij het restaurant kan via www.restaurantsmakelijk.nl. Tevens is er live muziek. Op het terrein is er voldoende ruimte om te parkeren.
Er zijn nog kramen te huur voor deze markt of een van de andere vier en een kijkje nemen is de moeite waard. Een kraam reserveren voor 2018 dan kan bij Roderick Taylor, telefonisch op 06-57537430 of mailen rodericktaylor@hotmail.com. De overige data zijn 17 juni, 22 juli, 19 augustus en 9 september.

Meer berichten