Edouard zingt Franse liederen in Museumhoeve Overslot

  Nieuws
Edouard zingt Franse liedere in Museumhoeve Overslot. (Foto's: aangeleverd).
Edouard zingt Franse liedere in Museumhoeve Overslot. (Foto's: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND AAN DEN HOEF - In het kader van de herdenking dat het 450 jaar geleden is dat Lamoraal van Egmont op de markt in Brussel onthoofd werd is fotograaf Ab Baart een project begonnen over de 'Heeren van Egmont' en 'Het Vechtvolk' Deze tentoonstelling is binnenkort te zien in Huys Egmont. De foto’s die in museumhoeve Overslot tentoongesteld worden zijn door Marga Rezel achter de schermen van dit project tijdens een tweetal shoots in Overslot genomen. De beide exposities zijn tot en met augustus te zien.

Zondag 20 mei bezet Edouard het kleinkunstpodium van Overslot. Edouard is een franse zanger die sinds 2001 in Nederland woont zijn repertoire gaat om liederen van J.Brel, Charles Aznavour, etc...maar ook eigen werk en wat liederen van L.Cohen, Sting, Nina Simone...soms zelfs in het Frans vertaald. Zijn optredens zijn intiem met emotie, humor etc... Museumhoeve Overslot, gelegen aan de slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is een oeroude hoeve met een wonderbaarlijke akoestiek, waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van een speciaal Lamoral bier en bijzondere concerten, een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst en aandacht voor de meer dan duizend (!) jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden. Een schatkamer in het historische hart van Egmond!

Museumhoeve Overslot is ieder weekend open vanaf 14.00 uur, met op iedere zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 live muziek. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld!.......kom op tijd, vol is vol!

Meer berichten