D-licious Vocals in museumhoeve Overslot

  Nieuws
Muzikale hoogtepunten op zondag 17 juni in museumhoeve Overslot. (Foto's: aangeleverd).
Muzikale hoogtepunten op zondag 17 juni in museumhoeve Overslot. (Foto's: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND AAN DEN HOEF - Zondag 17 juni is het dan eindelijk zover, dan komt D-licious Vocals in museumhoeve Overslot optreden. Akoestische perfectie in een oude hoeve met een wonderbaarlijke akoestiek! Evelyn Kallansee, Pien Schneider, Mariske Hekkenberg en Herman Onnen zijn samen D-licious Vocals.
Drie topzangeressen en een erg fijne gitarist uit de Nederlandse muziekwereld hebben de handen ineengeslagen. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-licious. De groep heeft spelenderwijs een bijzonder eigen stijl ontwikkeld. Bovendien heeft de zoektocht naar deze eigen stijl spontaan geïnspireerd tot het componeren van eigen stukken, maar ook brengen zij "Forgotten treasures" van bijvoorbeeld Fleetwood Mac, Paul Simon, Michael McDonald en Michael Jackson; volop herkenning uit de jaren 70 en 80. Popliedjes pur sang, met hier en daar een jazzy sausje. Uitgevoerd zonder enige opsmuk, maar met vernuftige arrangementen.

Schatkamer

Museumhoeve Overslot, gelegen aan de slotweg 42 te Egmond aan den Hoef, is onze culturele ontmoetingsplaats waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van bijzondere concerten, een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst en aandacht voor de meer dan duizend jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden. Deze schatkamer in het historische hart van Egmond is ieder weekend open vanaf 14.00 uur, met op iedere zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 live muziek. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld!.......kom op tijd, vol=vol!

Meer berichten