Bericht van een blije en trotse Hoever

  Nieuws

Een blije en trotse Hoever,
Jos Hof
EGMOND AAN DEN HOEF - Wat een bijzonder mooi weekend! Er gebeurde van alles in ons mooie dorp. Te veel om op te noemen? zou kunnen, maar ik doe het toch!
Een gezellig en goed georganiseerd Hoever Dorpsfeest. Een geweldig mooi en geslaagde Huis & Hof tour. De organisatie Hoever Heerlijkheid, een fraai plan waarin de bezoekers werden meegenomen in de historie van het dorp. De Slotkapel open, met o.m. de mooi opgezette expositie van Katinka Krijgsman, rondleidingen naar het uurwerk en tekenles voor de jeugd door Philip Hopman. Galerie De Kapberg, ook heel interessant.
De tuin en huis Hofstede Vredevelt en de altijd gezellige en drukbezochte Museumhoeve Overslot met een goed stuk muziek. En dan ook nog even een pracht van een historische foto-expositie van Ab Baart in Huys Egmont (zaterdag en zondag totaal bijna 1.000 bezoekers!). Goed om te zien dat burgemeester, wethouder en raadslid belangstelling toonden. Zij kunnen niet anders dan tot de conclusie komen dat er heel veel gebeurt maar ook heel veel te zien is in ons fraaie dorp met zijn rijke historie.

Meer berichten