Sebastiaan Schlicher in Luceberthuis

  Nieuws
Werk van Sebastiaan Schlicher te zien in Luceberthuis. (Foto: aangeleverd)
Werk van Sebastiaan Schlicher te zien in Luceberthuis. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BERGEN - Een bijzondere middag met Sebastiaan Schlicher vindt 24 juni plaats in het Luceberthuis. Met steun van het Mondriaan Fonds werkt en woont Sebastiaan Schlicher sinds februari 2018 in het Luceberthuis. De Lucebert Stichting biedt hedendaagse kunstenaars de mogelijkheid een periode te werken en te verblijven in de voormalige atelierwoning van Lucebert in Bergen.
Deze middag biedt een blik in het werkproces van Sebastiaan Schlicher in het Luceberthuis. In gesprek met kunstjournalist Edo Dijksterhuis licht hij zijn ervaring in het atelier en recente ontwikkelingen in zijn werk toe. De afgelopen maanden experimenteerde hij met video, maakte hij tekeningen en repeteerde hij met zijn geluidscollectief Amerikan Teenager. Zij werkten in het Luceberthuis aan een speciale vinyl-editie voor de Vrienden van het Luceberthuis en presenteren deze op 24 juni met een live performance.
In verband met beperkte capaciteit wordt bezoekers aangeraden om via bijgaande link de aanmelding te doen. Of mail naar info@lucebertstichting.nl
De middag kwam tot stand dankzij het Mondriaan fonds & Vrienden van het Luceberthuis en duurt van 14.00 tot 17.00 uur.Het Luceberthuis is te vinden aan het Boendemakerhof 10 in Bergen.

Meer berichten