Huldiging sporters gemeente Bergen - Aanmelden genomineerden vanaf nu mogelijk

  Nieuws
Nicole Weijlling-Dissel, sportvrouw van 2017 en tevens winnares van de wisseltrofee. (Foto: Cor Mooij)
Nicole Weijlling-Dissel, sportvrouw van 2017 en tevens winnares van de wisseltrofee. (Foto: Cor Mooij) (rodi.nl)

GEMEENTE BERGEN - De sporters uit Bergen, Egmond en Schoorl worden zaterdag 26 januari 2019 gehuldigd tijdens het Sportgala in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Het bestuur van de organiserende Stichting Sporters BES is momenteel bezig met de eerste voorbereidingen.
Vanaf heden kan een ieder genomineerden aandragen in de categorieën sportman, -vrouw, -talent, -coach, -ploeg, aangepaste sporter en ‘vrijwilliger in de sport’. Dus ken je iemand of ben je iemand die in de jaren 2017 en/of 2018 een goede sportieve prestatie heeft geleverd, meld dit dan snel via info@sportersbes.nl.

Nominaties

Prijzen worden 26 januari uitgereikt in verschillende categorieën waaronder sportman, -vrouw, -talent, -coach, -ploeg, aangepaste sporter en ‘vrijwilliger in de sport’. Ook wordt aan de overkoepelende winnaar weer de wisseltrofee uitgereikt. “Wij willen iedereen er op wijzen dat zij vanaf nu al sporters met goede prestaties aan ons kunnen doorgeven. Wij houden alles bij om zo in december tot een goede selectie te kunnen komen met de hulp van een jury”, aldus Valerie Smit, voorzitter van de galacommissie. Naast de zoektocht naar genomineerden is de Sportraad ook nog op zoek naar sponsors. Nominaties kunnen doorgegeven worden via info@sportersbes.nl. Voor vragen kan men de organisatie ook benaderen via dit mailadres.

Meer berichten