Hargen Sail biedt aantrekkelijk programma

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HARGEN - Het strand van Hargen staat aankomend weekend in het teken van het jaarlijks terugkerende sport- en muziekevenement Hargen Sail. "Het evenement leeft", weet Mark van Ierssel, voorzitter Hargen aan Sail. "Het programma ziet er weer aantrekkelijk uit."


"Onze ambitie is Hargen Sail niet groter, maar blijvend en beter te maken", vervolgt Van Ierssel. "Steeds finetunen, zodat de programmering goed aansluit op het publiek. Zo hebben we voor de vrijdagavond de 538-dj's On Tour weer weten aan te trekken en komt onze huisband Jamento op zondagavond het dak er weer af spelen. Zaterdag speelt Sesam Sensation, de meest geboekte coverband van Nederland die nu voor het eerst het podium van de Rabo Feesttent bestijgt. Constant blijven vernieuwen maar tegelijk ook behouden wat goed is, dat is waar we als organisatie voor staan."

Sporten


Ook zaterdag en zondag overdag is er voor jong en oud van alles te doen en te zien op het strand van Hargen. "Vanaf 9.30 uur staat het evenement in het teken van de sporten. Zo is de aftrap zaterdag met Yoga on the Beach, waarna het tweedaagse Nevobo Beachvolleybal van start gaat, net als de catamaranrace bij Catamaranclub 7.2, het Beachsoccer toernooi, NH Beach Tennistoernooi en Ultimate Frisbeetoernooi. Zaterdag gaan de diehards om 15.00 uur het parcours beproeven van de spectaculaire Beachrun, om 16.00 uur begint de afterparty met dj's op het terras van de Rabo Feesttent en om 20.00 uur bij de vloedlijn het MTB Beachcriterium. Zondag start 's morgens het Jeu de boules-toernooi en houden De Jongens uit Schoorl open dag op de lagune. Om 14.00 uur geeft de KNRM een demonstratie op zee en gaat het Open Air Darts toernooi van start. Vanaf 16.00 uur speelt de Stage Rockband live op het terras van de Rabo Feesttent, het centrale ontmoetingspunt van Hargen Sail waar je overdag heerlijk kunt vertoeven en waar kinderen mogen knutselen en zich laten schminken. Mark: "De veelzijdigheid van Hargen Sail maakt het evenement voor iedereen aantrekkelijk. We kijken uit naar een fantastische, zonovergoten 32ste editie!"
Hargen Sail wordt gedragen door vrijwilligers. Overdag is het terrein gratis toegankelijk, 's avonds vanaf 20.00 uur is de entree 5 euro (inclusief een muntje). Kijk voor het complete programma en overige informatie op www.hargenaansail.nl en Facebook.

Meer berichten