Woodlands Festival op 24Kitchen - 24Kitchen Food Truck Challenge maakt stopt in Bergen

  Nieuws
Van linksaf: Anouk Hoogendijk (gast), Lange Frans, Marius Gottlieb, Hugo Kennis, Jasper Gottlieb, Patty Brard (gast) en Pauline Wingelaar. (Foto: 24Kitchen)
Van linksaf: Anouk Hoogendijk (gast), Lange Frans, Marius Gottlieb, Hugo Kennis, Jasper Gottlieb, Patty Brard (gast) en Pauline Wingelaar. (Foto: 24Kitchen) (rodi.nl)

BERGEN - De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het wekelijkse programma ‘24Kitchen Food Truck Challenge’ is op Woodlands Festival opgenomen. Morgen is op 24Kitchen te zien dat de teams van De Worsten van Babel, Pauline Wingelaar en Lange Frans de culinaire strijd met elkaar aangaan.


In dit nieuwe seizoen gaan drie teams een culinaire strijd op wielen aan. Lange Frans en ‘Gooisch meisje’ Pauline Wingelaar vormen ieder een team met een wekelijks wisselende bekende Nederlander. Onder andere Patty Brard, Ferry Doedens, Loes Haverkort, Roy Donders, Anouk Hoogendijk en Tess Milne staan Lange Frans en Pauline bij. Het derde team bestaat uit De Worsten van Babel, met 24Kitchen-chefs Hugo Kennis en Jasper en Marius Gottlieb. Iedere aflevering vindt plaats op een ander zomers festival, waaronder Eten op Rolletjes in Hilversum, het Vegan Food & Drink Festival in Rotterdam en het Woodlands Festival in Bergen. De gemaakte gerechten worden door Julius Jaspers beoordeeld met een rapportcijfer. Het team dat daarnaast de meeste omzet weet te genereren verdient een bonus punt, dat vervolgens wordt opgeteld bij het rapportcijfer. Het team met het hoogste cijfer wint de aflevering.
Vanaf aanstaande zaterdag, wekelijks om 19.00 uur op 24Kitchen. Kijk voor meer informatie op 24Kitchen.nl. Of volg 24Kitchen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Meer berichten