Timmerdorp Egmond aan den Hoef voorbij

  Nieuws
De winnaars van de bronzen, zilveren en gouden zaag. (Foto's: aangeleverd).
De winnaars van de bronzen, zilveren en gouden zaag. (Foto's: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND AAN DEN HOEF - Met 130 kinderen, een hoop enthousiaste vrijwilligers, met dankbare steun van vele sponsors en vooral extreem mooi bouwweer maak je in drie, vier dagen de mooiste bouwwerken. En wat vooral meehielp was het vele mooie bruikbare hout..

De kinderen hebben op het thema “Sport” veel moois gebouwd. Natuurlijk prachtige tribunes, indoor hallen, voetbalstadions en alle zaken die bij sport kunt bedenken. Het was duidelijk: de creativiteit van de kinderen kent weinig grenzen. Ook dit jaar werden prijzen toegekend aan enkele van de bouwsels. De bronzen zaag voor de origineelste verbeelding van het thema sport ging naar de kinderen van hut tien die een tennisbaan met umpirezetel en een zwembad in een hut wisten te maken. De zilveren zaag voor de mooiste brievenbus ging naar hut drie: volgens de jury uniek driehoekig ontwerp. Nog nooit eerder ergens gezien!
De gouden zaag kwam terecht bij hut vier. Volgens de deskundige jury een prachtige surfhut met zeilboot en uitkijk voor de reddingsbrigade. Alle andere prijswinnaars waren natuurlijk alle kinderen en de vele vrijwilligers die weer bijna een week lang veel plezier en voldoening hebben gehad van weer een timmerdorp.
De foto’s van alle hutten staan op de website van timmerdorpegmondaandenhoef.nl

Meer berichten