Spannende ontknoping Beddenrace in Groet

  Nieuws

GROET - Spannende ontknoping bij de Beddenrace in Groet zowel bij de heren- als bij de gemende koppels wordt het in de laatste ronde beslist. De beste vijf herenkoppels bleven veertig minuten bij elkaar, maar in de laatste tien minuten werd er dan toch een klein verschil gemaakt. Kai Oosterling / Maikel Sprenkeling wonnen dan ook nipt voor Sander van de Velde / Jack Tesselaar.

Bij de gemengde koppels was het ook erg spannend, even werd er gedacht dat Erwin Boos / Merlijn de Graaf zich hadden verkeken op de bel, nadat ze op 44:48 minuten door kwamen moesten ze nog een extra ronde lopen, maar gelukkig zaten ze daar niet mee en kwamen als eerste over de finish voor Koen de Waard / Imke Glas.
En nu met z’n allen op naar het Nederlands Kampioenschap zaterdag 11 augustus 19.30 uur Bergen. Daarna nog de laatste twee wedstrijden, eerst 24 augustus 18.45 uur Langeraar (ZH) wedstrijdduur een uur. En daarna de zwaarste van alle bedden racen, 25 augustus 19.00 uur Langedijk** wedstrijdduur tweeënhalf uur. ** Voor Langedijk een aparte inschrijving via hun eigen link. Opgeven bij beddenrace vereniging Bedspecial. info@bedspecial.nl

Meer berichten