Rijbewijskeuring

  Nieuws

BERGEN - Senioren 75, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor op 31 augustus en 28 september terecht op het spreekuur in Wijksteunpunt Bergen, Binnenhof 9-11. Schikt de datum niet dan zijn er andere mogelijkheden in de regio waaronder Alkmaar, Limmen en Heiloo.
Voor senioren kost de keuring € 40,00 en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het € 60,00. Voor informatie en een afspraak: bel tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: ‪088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl. Veel gemeenten verstrekken geen keuringsformulieren (Gezondheidsverklaring) meer en verwijzen naar het CBR. Deze is echter ook verkrijgbaar bij Regelzorg en kost € 41,00.
De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan tot drie maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Meer berichten