Abdijmarkt

  Nieuws

EGMOND-BINNEN - In de tuinen van de Abdij van Egmond, ingang: Abdijwinkel, Vennewatersweg 27a, staat zaterdag 1 september de Abdijmarkt op het programma. Iedereen is van harte welkom in Egmond-Binnen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Er is van alles te zien en te beleven. Er zijn workshops en rondleidingen en de broeders hebben de abdijbibliotheek opgeruimd wat een mooie verzameling boeken oplevert die tijdens de markt verkocht wordt. De broeders gaan met de bezoekers in gesprek over het monastieke leven bij de infostand. Om 11.00 uur en 14.30 uur houdt een broeder een lezing over het monastieke leven en kunnen belangstellenden met hem in gesprek.


Koken met bloemen en kloosterkruiden

Om 11:00 uur en 14:30 uur wordt Onder leiding van de broeders wordt zowel om 11.00 uur als om 14.30 uur een workshop koken met bloemen en kloosterkruiden gegeven. De zusters van het Liobaklooster verkopen producten uit het eigen atelier en de eigen weverij. In de Abdijwinkel kan men terecht voor kaarsen, boeken, religieuze producten en abdijproducten zoals kaas, olie, jam, kaas, honing en producten uit andere abdijen.
Aanmelden voor de workshop koken boeken@abdijkaarsen.nl of bij de kassa. Aanmelden voor de lezing monastiek leven abdijroeping@gmail.com.

Meer berichten