Open Podium theater De Oude Kwekerij

  Nieuws
Mijke Dhondt. (Foto: aangeleverd)
Mijke Dhondt. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Het vijfde Open Podium in Openluchttheater De Oude Kwekeri staat zondag 26 augustus op het programma, met zoals gebruikelijk een afwisselend programma. De optredende artiesten zijn Dik Gerrits, P.P.P., Guido Lamm en Erna Res, en Mijke Dhondt. De aanvang is 14.00 uur.
Dik Gerrits vertelt een verhaal vol drama en spanning over de Indonesische jungle. P.P.P. zijn singer-songwriters die lekker samenspelen en zingen. Ze spelen eigen nummers en covers. Guido Lamm en Erna Res zingen 'Liedjes die er toe doen No. 2'. Ook dit keer Nederlandse liedjes die het publiek raken, die ertoe doen en veelzeggend blijven.
Mijke Dhondt besluit het Open Podium. Zij zingt en begeleidt zich zelf op haar gitaar. Mijke won vorig jaar de finale van de Alkmaarse talentenwedstrijd Just Sing 2017, en is 'de Stem van Alkmaar 2017'.
Het openluchttheater ligt in het Alkmaarse Park. De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer. De entree is gratis. Wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten. Bij slecht weer wordt het programma verplaatst naar een tent bij het theater. In de Villa, de kantine van het park, kan een drankje worden genuttigd.

Meer berichten