BB`6 speelt Burt Bacharach

  Nieuws
De BB’6 band bestaat uit René Smit (Drums) Wim Vlaar (Piano) Colet Nierop (Harp) Martin Rozema (Dwarsfluit) Esther Hoek (Saxofoon) en Stephanie Kramer (Zang). (Foto: aangeleverd)
De BB’6 band bestaat uit René Smit (Drums) Wim Vlaar (Piano) Colet Nierop (Harp) Martin Rozema (Dwarsfluit) Esther Hoek (Saxofoon) en Stephanie Kramer (Zang). (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHOORL - BB'6 geeft 29 september 's avonds een concert in De Blinkerd.
BB’6 bestaat uit zes veelzijdige afgestudeerde musici aan het Conservatorium Alkmaar, Den Haag, Maastricht en Amsterdam. Allen hebben een eigen specialiteit, maar bovenal zijn ze vrienden van elkaar. Zij hebben samen hun passie en liefde voor de muziek gebundeld en elkaar gevonden in de muziek van Burt Bacharach. Door de eigen arrangementen van de composities van Burt Bacharach en de bijzondere samenstelling van de band is er een unieke en nieuwe klankkleur ontstaan. Samen hebben de bandleden veel zorg gedragen om de pareltjes van Burt Bacharach te laten stralen. Aanvang is 20.25 uur. Kaarten kosten 5 euro, te koop aan de zaal. Reserveren kan via 072-5092068 of e-mail naar: info@deblinkerdschoorl.nl met de naam en het aantal kaarten.

Meer berichten