Groep Bergenaren deelnemer fietstocht 2bike4alzheimer

  Nieuws
Rob en Frank der Kinderen sponsoren de tandem. In het midden Diana Meijers. (Foto: aangeleverd)
Rob en Frank der Kinderen sponsoren de tandem. In het midden Diana Meijers. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BERGEN - Voor de zevende keer wordt de unieke fietstocht 2bike4alzheimer georganiseerd. Zaterdag 22 en zondag 23 september fietsen Renate de Rooy, Anita Dekker en Diana Meijers - samen met team De Geheugensteuntjes - deze tocht van vierhonderd kilometer binnen 24 uur. Hun vader Theo Dekker uit Bergen heeft alzheimer en wordt op dit moment liefdevol verzorgd op de Dijckhoeve in Koedijk. "Van dichtbij zien wij onze lieve vader veranderen door de verschrikkelijke ziekte alzheimer. Het sponsorgeld is voor onderzoek naar 'Depressie en risico op dementie'. Met antwoord op deze vragen kunnen onderzoekers werken aan een betere preventie en tijdige behandeling van deze ziekte."
"Omdat wij op een tandem deze route willen fietsen is Profile, de fietsenspecialist Rob en Frank der Kinderen uit Bergen zo lief geweest om hun tandem aan ons voor deze twee dagen te sponsoren", vertelt Diana Meijers. "Wij waarderen Rob en Frank der Kinderen hun betrokkenheid."
Wie wil doneren kan dit doen via de site 2bike4alzheimer.inactievooralzheimer. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat er onderzoek gedaan wordt naar deze verschrikkelijke ziekte. Want dat is het zeker. Heel langzaam verlies je jezelf en de wereld om je heen. Renate en Marco de Rooy, Anita Dekker en Sjaak van Diepen, Ome Cor Dekker, Martien Bakkum, Ilona en Dave Smit, Brigit Biersteker en Diana en Niels Meijers gaan ervoor!

Meer berichten