Klankreis biedt ontspanning

  Nieuws
Klankreis biedt ontspanning. (Foto: aangeleverd).
Klankreis biedt ontspanning. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

ALKMAAR - Stel je voor: je maakt de kortste reis van je leven maar keert wél volkomen ontspannen terug in de waan van alledag. Dat is in een notendop het effect van een klankreis. ’t Praethuys biedt op 16 oktober aan iedereen de mogelijkheid om zo’n reis mee te maken.

Klankreizigers krijgen klankschalen rond het lichaam geplaatst die met een vilten klopper worden aangeslagen. Door zacht aanslaan komen de schalen in trilling. Dat is als geluid hoorbaar en als trilling voelbaar.

Zelfvertrouwen

Van een klankreis keer je rustig, ontspannen, met meer zelfvertrouwen terug; oude, pijnlijke ervaringen laat je makkelijker achter en je richt je meer open op de toekomst. Klankreisleider is Dionne Jillings, eigenaresse van Kuzuia en opgeleid aan de Nederlandse Peter Hess academie, wat een garantie is voor de kwaliteit van het aanbod. Klankschalen komen van oorsprong uit Nepal. De toepassing van klank is in Nederland nog in ontwikkeling, in Duitsland is het een meer gevestigde methode.
Klankreis op 16 oktober van 10.30 tot 12.00 uur. Voor iedereen en de kosten zij € 5,-- Opgave (verplicht)info@praethuys.nl of 072 511 36 44.

Meer berichten