Spirituele ochtend: graancirkels, wonder of verwondering?

  Nieuws
Roeland Beljon, voorzitter van Graancirkelwerkgroep Nederlanden, geeft in de bibliotheek van Bergen een lezing over graancirkels. (Foto: aangeleverd)
Roeland Beljon, voorzitter van Graancirkelwerkgroep Nederlanden, geeft in de bibliotheek van Bergen een lezing over graancirkels. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BERGEN - Roeland Beljon, voorzitter van Graancirkelwerkgroep Nederlanden, verzorgt donderdag 18 oktober van 9.30 tot 12.00 uur een spirituele ochtend in de bibliotheek in Bergen. Deze ochtend gaat het over graancirkels. Roeland toont een overzicht van de graancirkels van 2018. Roeland vertelt bevlogen hoe graancirkelonderzoek in de jaren negentig in zijn werk ging en hoe dat is veranderd. Ook komen enkele theorieën aan de orde over de mogelijke herkomst van graancirkels.
Roeland droeg bij aan verschillende onderzoeken naar de herkomst van graancirkels en dat leverde hem een aantal belangrijke inzichten op. Roeland en zijn vrouw Nancy reizen nog steeds elke zomer naar het Engelse graafschap Wiltshire om van de graancirkels te genieten. Sinds enkele jaren organiseren zij daar met succes de Night of Crop Circling, één van de weinige evenementen ter wereld die uitsluitend om graancirkels draaien. Roeland wordt regelmatig buiten onze landsgrenzen gevraagd om zijn verhaal te vertellen. Als klap op de vuurpijl presenteert Roeland zijn conclusies na 24 jaar 'graancirkelen'.
Deze lezing is onderdeel van de spirituele ochtenden, die elke maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard. Belangstellenden zijn 19 oktober om 9.30 uur van harte welkom in de bieb aan de Dreef 1 in Bergen. De toegang is elf euro (inclusief koffie en thee). Aanmelden: Carla Evy, 06-515 99 293 of info@carlyshealth.nl.

Meer berichten