Derp Bikers Beachrace groot succes

  Nieuws
De zandheuvel was een zwaar obstakel voor de deelnemers van de Derp Bikers Beachrace. (Foto: aangeleverd)
De zandheuvel was een zwaar obstakel voor de deelnemers van de Derp Bikers Beachrace. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Onder schitterende weersomstandigheden vond afgelopen zaterdag de Derp Bikers Beachrace plaats. Ondanks de drukte op het strand is de race zonder incidenten verlopen.


De eerste serieuze strandrace van het seizoen won Roy Beukers bij de heren en Ines Klok bij de dames. Bij de mannen was het een spannende strijd, die uiteindelijke in een sprint werd beslist. De deelnemers reden vier rondes tussen Egmond aan Zee en Castricum aan Zee en moesten viermaal twee zandheuvels over wat behoorlijk zwaar was. Daarna wachtte nog een lang stuk mul zand vlak voor het keerpunt. Veel deelnemers vonden deze race de zwaarste editie van de afgelopen jaren. Na de wedstrijd was er in de sporthal een 'afterparty' met live-muziek, de prijsuitreiking en een loterij. De organisatie kijkt terug op een sportieve en gezellige dag en bedankt iedereen die dit evenement mogelijk maakte.
Uitslag heren: 1. Roy Beukers, 2. Ramses Bekkenk en 3. Stijn Appel. Uitslag dames: 1. Ines Klok, 2. Diana Ligthart en 3. Terry Fremineur. Beste Derper: Bruno van Beek.

Meer berichten