Koffieconcerten op zondagochtend

  Nieuws

SCHOORL - Dit najaar en volgend voorjaar organiseert De Blinkerd in Schoorl een serie van vijf koffieconcerten. Een uitgelezen kans om te ervaren dat u ook vlak bij huis kunt genieten van prachtige optredens in een zaal met uitstekende akoestiek.
De concerten vinden plaats op zondagochtend. Om 10.00 uur wordt er steeds gestart met koffie en gebak, dit is in de prijs inbegrepen. De optredens duren twee keer een half uur met twintig minuten pauze tussendoor. Einde rond 12.00 uur. Het aanbod is zeer divers, laagdrempelig maar wel van hoog muzikaal niveau. Een genot voor jong en oud. Het eerste koffieconcert is op zondag 11 november, met het Helicon Ensemble. Zij spelen werk van Mozart en Boccherini op authentieke instrumenten, in lage stemming. Op zondag 13 januari treedt Maartje and Strings op. Zij spelen musicalsongs van Annie. M.G. Schmidt tot hedendaagse stukken. Zondag 24 februari speelt het Blaaskwintet uit het Noordhollands Blazers Ensemble. Zondag 17 maart het strijkkwartet Strijklicht met repertoire uit Wenen, Italië en Amerika. Licht klassiek, filmmuziek en klassieke bewerkingen van bekende liedjes. Tot slot op zondag 28 april een optreden van het Tarisio Strijktrio met muziek van Mozart, Haydn en Beethoven.

Kaartverkoop

De toegangsprijs, inclusief koffie appelgebak en slagroom, bedraagt € 12,50 per keer. Voor de hele serie € 50,00, vooraf (bij het eerste concert) te voldoen. Dus één concert gratis! Kaartjes (losse) bestellen? Heel makkelijk online: https://www.ticketkantoor.nl/events/deblinkerd. De toegangskaart komt via de email binnen. Ook te koop bij De Blinkerd en aan de zaal op 11 november (mits er nog kaarten zijn). Aankoop van kaartjes voor de hele serie kan alleen in De Blinkerd of bij het eerste concert. De Blinkerd is goed bereikbaar met openbaar vervoer, met de auto en de fiets. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en u hoeft geen steile trappen te beklimmen.
Dorpscentrum De Blinkerd, Heereweg 150, 1871 EM Schoorl, telefoon (072) 509 2068. Alle informatie staat op onze website: www.deblinkerdschoorl.nl

Meer berichten