Inschrijving Midwinterduinloop geopend

  Nieuws
Op zaterdag 8 december organiseert Le Champion de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen. (Foto: aangeleverd)
Op zaterdag 8 december organiseert Le Champion de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EGMOND-BINNEN - Op zaterdag 8 december organiseert Le Champion de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen, met afstanden van 7,6 en 16,8 kilometer. Het parcours door het prachtige duingebied gaat over verharde en onverharde wegen en over een deel van het Egmond Halve Marathon parcours.
De winnaars per afstand bij zowel de vrouwen als mannen komen in aanmerking voor de prijzen, beschikbaar gesteld door Runnersworld Zaandam. Inschrijven is nu mogelijk bij Runnersworld in Zaandam,Haarlem en Alkmaar of ter plekke op 8 december. De start van beide afstanden is 650 meter van dorpshuis De Schulp om 11.00 uur.
Inschrijven
Inschrijven voor de Midwinterduinloop is nu mogelijk bij Runnersworld in Zaandam, Haarlem en Alkmaar. Ook kan je op zaterdag 8 december vanaf 09.30 uur inschrijven in de sporthal van dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt 6 euro,dit is inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. Je kan niet online inschrijven.
Bereikbaarheid
Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt in verband met de overlast van vorig jaar, aangeraden om - indien mogelijk - met de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, wordt begeleid naar de parkeerplaats van de PWN en Gasterij Nieuw Westert aan de Oude Schulpweg, alsook naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Het is daar vandaan zo'n 15 minuten lopen naar de sporthal.
Informatie
www.lechampion.nl/evenementen of trimloopcommissie@lechampion.nl.

Meer berichten