Uitdagend fietsen over strand en door polder en duin

  Nieuws
Deelnemers aan de MTB toertocht van Le Champion fietsen zondag 30 december door de polder, over het strand en door het duingebied van Schoorl. (foto: Aangeleverd)
Deelnemers aan de MTB toertocht van Le Champion fietsen zondag 30 december door de polder, over het strand en door het duingebied van Schoorl. (foto: Aangeleverd) (rodi.nl)

SCHOORL - Deelnemers aan de MTB toertocht van Le Champion fietsen zondag 30 december door de polder, over het strand en door het duingebied van Schoorl. Het is zaak om zorgvuldig om te gaan met je krachten, want meestal moet je opboksen tegen een fikse wind.
Of je nu fanatiek bent of voor een rustig rondje gaat: met een onverhard parcours in deze bosrijke en zeer heuvelachtige omgeving, maakt iedere MTB’er een prachtige uitdagende rit. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, 30 of 40 kilometer. Beide routes rijden via de polder en het strand naar het MTB parcours. De 40 kilometer route rijdt het parcours volledig en de 30 kilometer laat de technisch moeilijke stukken liggen.

Inschrijven

Alle routes starten in Schoorl tussen 09.00 en 10.00 uur bij voetbalvereniging Duinrand S, Smeerlaan 2h. Online inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 27 december via www.lechampion.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- voor alle afstanden. Jeugd tot en met 15 jaar gaat mee voor € 2,-. Leden van Le Champion en NFTU krijgen nog eens een korting van €1,-. Op zondag 30 december is nog na-inschrijving mogelijk, toeslag € 1,-.

Meer berichten