Haan van de kerk gehaald

  Nieuws
EGMOND AAN DE HOEF - 'In de ochtend van 13 december is de windwijzer van de kerktoren in Egmond aan den Hoef gehaald. Zo vlak voor de kerst is het vreemd dat ze een haan willen gaan serveren bij het kerstdiner. Of zal de haan weten te ontkomen? En na de kerstdagen weer stoer bovenop de spits van de
EGMOND AAN DE HOEF - 'In de ochtend van 13 december is de windwijzer van de kerktoren in Egmond aan den Hoef gehaald. Zo vlak voor de kerst is het vreemd dat ze een haan willen gaan serveren bij het kerstdiner. Of zal de haan weten te ontkomen? En na de kerstdagen weer stoer bovenop de spits van de (rodi.nl)

EGMOND AAN DE HOEF - 'In de ochtend van 13 december is de windwijzer van de kerktoren in Egmond aan den Hoef gehaald. Zo vlak voor de kerst is het vreemd dat ze een haan willen gaan serveren bij het kerstdiner. Of zal de haan weten te ontkomen? En na de kerstdagen weer stoer bovenop de spits van de kerktoren prijken, om de juiste windrichting aan te geven? Houd de spits in de gaten, ik denk dat het goed komt.' (Tekst en foto: Tim Walta)

Meer berichten