Nieuwjaarswedstrijd Duinrand S

  Nieuws

SCHOORL - Volgens traditie wordt er op nieuwjaarsdag een wedstrijd gespeeld tussen het huidige jeugdige eerste elftal en een elftal van oud eerste elftallers die het zeker nog niet verleerd zijn.
De wedstrijd begint om 15.00 uur. Omdat er van de jeugd nogal wat loopwerk gevraagd zal worden, wordt er 2 x 30 minuten gespeeld. De selectie van oud-Duinrand S kent de volgende sterren: 1. Jeffrey de Zwart, 2. Leonardo van Driel, 3. Chris Witte, 4. Roel van langen, 5. Jelle Jansen, 6. Jack Burger, 7. Alex Pastoor, 8. René Petiet, 9. Paul Bakker, 10. Gerard Lammers, 11. Robin Haker, 12. Joost Kraakman, 13. Fred Admiraal, 14. Paul Roels, 15. Erik Spaander, 16. Ed Steinz, 17. Michael Koorn. Met de volgende spelers wordt nog onderhandeld over deelname: Marcel Engelbracht, Marco Kossen en Jeroen Kossen. De coaches van dit selecte gezelschap zijn Dennis van de Ploeg, Joep Lemans en Paul Kager. Scheidsrechter is Menno Spaander, assistent scheidsrechter Richard Blom
Voor het eerst zal ook de VAR haar intrede doen op de Smeerlaan. Vanuit de bestuurskamer zal nauwlettend worden toegezien of beslissingen van de scheidsrechter aan de hand van camerabeelden opnieuw beoordeeld moeten worden. Na afloop van de wedstrijd wordt een ieder uitgenodigd in de kantine om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Meer berichten