Kom een kijkje nemen in `tHuis Lioba

  Nieuws

EGMOND-BINNEN - Midden in het duingebied van Egmond ligt het Liobaklooster. In een mooie, recent verbouwde vleugel van dit historische pand, ‘tHuis Lioba, wordt aan ongeneeslijk zieke mensen een tijdelijk verblijf geboden. Zij worden in hun dagelijkse zorgbehoefte 24 uur per dag bijgestaan door goed opgeleide vrijwilligers en professionele beroepskrachten.


Op 29 maart is ‘tHuis Lioba officieel geopend. Inmiddels hebben de eerste gasten er een zeer aangenaam verblijf gehad. Uitgerust en zeer dankbaar voor de goede zorg en begeleiding die zij mochten ontvangen van de vrijwilligers, de kloosterlingen en thuiszorgorganisatie Evean gingen zij weer naar huis.
Iedereen, potentiële gasten, hun naasten, vrijwilligers en professionals die geïnteresseerd zijn in deze bijzondere nieuwe zorgvoorziening voor mensen in de palliatieve fase, kan zaterdag 17 juni van 10.00 tot 12.00 uur een kijkje komen nemen. Van tevoren aanmelden is niet nodig.
Informatie over ‘tHuis Lioba is te vinden op de website www.thuis-lioba.nl of bel naar 06 12408072 (tijdens kantooruren).

Meer berichten