Lezersactie Circus Sijm - In Velsen, Heemskerk en Akersloot

Nieuws

REGIO - Circus Sijm komt met de nieuwe show FantAzië naar de regio Kennemerland. Op 18 en 21 mei zijn er voorstellingen aan de Grote Hout of Koningsweg in Velsen-Noord. Op 23, 24 en 25 mei is het circus te zien aan de Johannes Poststraat in Heemskerk en op 28 en 29 mei is het circus voor de eerste keer te gast in Akersloot.
FantAzië opent de deuren naar een een plek vol warmte, passie en allure. Artiesten uit Frankrijk, Nederland, Marokko, Israël, Polen en China brengen een mix van hoogstaande acts en totaaltheater. Dit is alleen mogelijk door samenwerking, grenzeloos vertrouwen en een enorme teamgeest. Joanes is de nieuwe clown van Circus Sijm, met korte grappige, vertederende en soms spectaculaire optredens vormt hij de rode draad in de voorstelling. Zijn tegenspeler Edi Laforte presenteert een verrassend leuke en vertederende act met honden, katten, varkens en eenden. Buitengewoon bijzonder is het stroomnummer van de Electric Brothers, zij laten gloeilampen spontaan branden en geven de mystieke sfeer van Circus Sijm op overduidelijke wijze aan. In deze setting past ook de illusie act van Jasper Bolechowski. Dat je van een hoela hoep nummer circuskunst kunt maken bewijst de uit Marokko afkomstige Vanessa Labat, zij stijgt met haar persoonlijkheid, stijl en schoonheid ver uit boven andere acts in dit genre.

Chinees Staatscircus

Met gepaste trots presenteert circus Sijm artiesten van het Chinees Staatscircus. Het publiek zal gaan genieten van onder andere de acrobate He Yuan zij zal zittend op haar eenwielfiets, haar evenwicht weten te bewaren bovenop een rollende kogel, tegelijkertijd jongleert zij met Chinese schalen die boven op haar hoofd belanden. Het Duo Rui uit Beijing brengt krachtacrobatiek van het hoogste niveau en de top draadkunstenaar Yanan Ren zal u op het puntje van uw stoel laten zitten terwijl hij onder andere op zijn hoofd op het draad balanceert.
Kaarten bestellen is mogelijk via www.circussijm.nl. Wanneer men via internet reserveert ontvangt men een korting van € 3,50 per entreebewijs (normaal €12,50). De kaarten worden vervolgens per mail toegezonden.

**** in apart kleurkadertje***
PRIJSVRAAG

Uit welke stad in China komen de krachtacrobaten van Circus Sijm?
Rodi Media verloot 50 vrijkaarten voor de voorstelling van vrijdag 23 mei - aanvang: 19.00 uur.
Mail het juiste antwoord, o.v.v. naam en adres, voor 14 mei 2014 naar prijsvraag@circussijm.nl.
Slecht een inzending per adres toegestaan.