Velsenoord-voorzitter Van Beilen (rechts) en een vertegenwoordiger van Velsen Vastgoed BV.
Velsenoord-voorzitter Van Beilen (rechts) en een vertegenwoordiger van Velsen Vastgoed BV. ((Foto: aangeleverd))

Nieuwe hoofdsponsor FC Velsenoord

VELSEN-NOORD - Het bestuur van FC Velsenoord is trots om te kunnen melden dat met ingang van het seizoen 2019-2020 er een nieuwe hoofdsponsor is. Voor een periode van drie jaar zal Velsen Vastgoed BV te zien zijn op o.a. het shirt van het eerste elftal, op reclameborden langs het hoofdveld etc.

Voorzitter Ed van Beilen is erg blij dat het toch nog gelukt is om aan het einde van dit seizoen een nieuwe sponsor te vinden. "Wat mij vooral aanspreekt is dat FC Velsenoord niet alleen een hoofdsponsor heeft die een financiële bijdrage levert. Wij hebben een partner gevonden waarmee we flink gaan samenwerken om niet alleen FC Velsenoord verder op de kaart te gaan zetten, maar we gaan ook samen wat doen voor de gemeenschap van Velsen-Noord. De komende tijd gaan we allerlei ideeën uitwerken op sportief, maar ook maatschappelijk gebied."

"Denk hierbij aan bijvoorbeeld het organiseren van een jaarlijks jeugdtoernooi, voetbaltoernooien in de herfst- en voorjaarsvakantie voor de kinderen uit het dorp, gratis fruit in onze kantine, maar ook een groot evenement voor alle kinderen uit het dorp. En dat is nog niet alles, we gaan ook onze jeugdopleiding herzien en we willen voor kinderen uit het dorp die wel willen voetballen, maar waarvan de ouders dit niet kunnen betalen, samen met onze sponsor gaan kijken of we dit kunnen verzorgen. En dat allemaal wanneer we volgend jaar ons 100-jarig jubileum vieren. Je kunt wel zeggen dat ik supertrots ben."

Meer berichten