DJ  Johnny5.
DJ Johnny5. ((Foto: Aangeleverd))

Wijk aan Zee Cultural Village of Europe

WIJK AAN ZEE - Het is alweer tijd voor de derde Smaakmarkt van dit seizoen, op zaterdag 20 juli van 17.00 tot 21.30 uur op het Julianaplein in Wijk aan Zee. Gezellig samen komen op het plein onder de kerktoren voor een hapje, een drankje, muziek en gezelligheid.

De muziek op 20 juli is in handen van DJ Johnny5, bekend in het hele dorp en ver daarbuiten. Hij draait het allemaal: van de jaren '50 tot de nieuwste hits. Zelf een plaatje aanvragen mag natuurlijk ook. De hele avond is van hem en er mag, nee: er moet, gedanst worden. En voor wie de live muziek niet wil missen, ook dat komt goed. Wijk aan Zee heeft natuurlijk een naam hoog te houden als het gaat om muzikaal talent.

Nieuwe generatie

En de nieuwe generatie staat te trappelen om dit voort te zetten, met Maks voorop. Misschien heb je hem wel eens op het plein zien staan met zijn gitaar of gehoord met andere jonge muzikanten tijdens Jutterspad. Vanavond in zijn eentje én voor het eerst op de Smaakmarkt: Maks.

Dorpsmarkt

De Smaakmarkt is een traditionele dorpsmarkt, op het plein onder de kerktoren, met lange tafels tussen de bomen. De lokale horeca, buurtkoks en liefhebbers, maar ook foodtrucks uit de regio bereiden er hun lekkerste gerechten: van een klein hapje tot volledige maaltijden, uit alle windstreken, altijd vers en met aandacht gemaakt. Mensen komen er samen om elkaar te ontmoeten, voor een goed gesprek met bekenden of juist onbekenden, het lekkere eten en natuurlijk muziek. De Smaakmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Actief Wijk aan Zee (SaWaZ) en het Toeristen Informatie Punt De TIP, in samenwerking met Cultural Village.

Meer berichten