Hardlopen voor beginners start dit keer op 14 september.
Hardlopen voor beginners start dit keer op 14 september. ((Foto: Aangeleverd))

'Start tot run' gaat weer beginnen

BEVERWIJK - Hardlopen voor beginners start dit keer op 14 september 2019. Net als op 149 plaatsen in Nederland gaat ook DEM met 4 enthousiaste trainers lesgeven. In zeven weken bouw je conditie op en leer je de kneepjes van het hardlopen. Sommige schrikken bij het woord hardlopen, maar dat hoeft natuurlijk niet, als je het maar op je eigen tempo doet.

Kom gezellig met een buurman(vrouw), kennis, vriend(in) of partner. Als je samen inschrijft kun je zelfs korting krijgen. Kinderen tussen 12/15 jaar kunnen ook inschrijven, samen met de ouders. De vier trainers zorgen ervoor dat ieder op zijn of haar eigen tempo kan lopen, want het hoeft niet hard te gaan.

Loopmaatjes

De trainers en gezellige loopmaatjes wachten je iedere zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan en je voelt je steeds fitter worden. Elke training verbrandt je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën.

Bij DEM wordt nog eens de mogelijkheid gegeven om op woensdagavond gratis op de baan te trainen, tijdens de 7 weken van Start to Run (S2R). Je krijgt op papier loopschema's voor de trainingsdagen door de week. Zo word je goed begeleid en is alles tot in de puntjes verzorgd. Na de eerste zeven weken S2R gaat DEM nog vier weken verder met Continue to Run (CTR). We gaan met de groep in hetzelfde ritme gratis door, in de duinen en op de atletiekbaan. Daarna is er de mogelijkheid om bij de vorige Start to Run-groepen in te stromen.

De mogelijkheid om op woensdagavond gratis op de baan te trainen

En of je lid wilt worden of niet? De vereniging hanteert deze opzet al jaren en de vorige groepen startten rond de 50-80 personen. Probeer iemand mee te nemen, want niets is gezelliger en motiverender dan met een groepje te komen trainen.

Trainingen

Mocht je nu nog twijfelen dan mag je de eerste zaterdag 9 maart (9.30 uur) en woensdagavond 13 maart (20.30 uur) de trainingen gratis uitproberen en mag je daarna beslissen of je je opgeeft bij Start to Run site.

Startlocatie: Adrichemlaan 1a, Beverwijk. U kunt zich nu al inschrijven voor € 49,50 bij www.atletiekunie.nl. Na zeven weken S2R gaat men vier weken door met trainen met C2R. Je ontvangt dan drie edities van het tijdschrift Runners World en het speciale S2R magazine.

Meer berichten