Ook dit koor zingt in Beverwijk voor het goede doel.
Ook dit koor zingt in Beverwijk voor het goede doel. ((Foto: Aangeleverd))

Korenfestival voor goede doelen

BEVERWIJK - In Stadsbrouwhuis Broer & Zus in Beverwijk wordt op zaterdag 31 augustus een korenfestival worden georganiseerd voor twee goede doelen. De gehele opbrengst van dit festival zal ten goede komen aan de Clini Clowns en aan de Hospice Beverwijk.

In Stadsbrouwhuis Broer & Zus Beverwijk

Het festival begint om 12.00 uur en er zullen 5 koren optreden, Octinbre Collectief, De Meisjes van de Koffiekade, Vocalgroup Ensemble, Muziek Theatergroep Plug-In, Popkoor Multi Vocaal en het Broer en Zus koor. Tussen de optredens door zal er een veiling plaats vinden en na alle optredens nog een loterij. Alle veilingitems en prijzen van de loterij zijn beschikbaar gesteld door de diverse ondernemers uit Beverwijk.

Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen zich laten schminken door Marina Olthoff, zullen er popcorn en suikerspinnen worden verkocht door Iwan Maasdam, kunnen kinderen ballen gooien en er is een grabbelton. De opbrengst van dit alles zal geheel ten goede komen aan de goede doelen.

Er is een stoeltje geschonken door Domini Design er zal op de dag een fotowedstrijd worden gehouden onder de kleinste kinderen, 2 fotografen zullen tegen betaling een foto van uw kindje maken, het mogen mooie of gekke foto's worden een jury zal de mooiste uitkiezen en op de facebookpagina van korenfestival met goede doelen plaatsen. Staat uw kindje op de foto dan zijn jullie de gelukkige winnaar van het stoeltje.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht Slagerij Brantjes van de Plantage heeft hamburgers beschikbaar gesteld en samen met het broodje van Bakkerij Schoone een heerlijk broodje Hamburger.Het belooft een gezellige dag te worden op zaterdag 31 augustus in Stadsbrouwhuis Broer & Zus. Het programma start om 12.00 uur en toegang is gratis.

Meer berichten