(Foto: Aangeleverd)

Gieteling Open Gemengd 2019

VELSEN-NOORD - Van donderdag 12 t/m zondag 22 september wordt het 5e Gieteling Open Gemengd gespeeld. Dit gebeurt op de kunstgrastennisbanen van TC de Gieteling. Deze liggen op het prachtige sportpark Rooswijk in Velsen-Noord.

Een van de laatste zomertoernooien voordat door velen de zaal weer wordt opgezocht. Een mooie gelegenheid om nog iets aan de ranking te doen, of gewoon gezellig te tennissen tegen niet clubleden. Hoewel het competitieve karakter uiteraard centraal staat, gaat dit bij het GOG alleen in combinatie met gezelligheid via een uitgebreid randprogramma. Met de medewerking van veel van onze leden zal de gezelligheid gedurende het hele toernooi op ons park te vinden zijn.

Inschrijven kan nog tot 6 september via www.toernooi.nl. Dit kan in alleen in het Gemengd Dubbel in de categorieën 5, 6, 6-35+, 7-17+, 7-35+, 7-50+, 8-17+ en 8-35+.

Heb je geen partner, wellicht kan ons GO-bemiddelingsbureau dan wat betekenen. Schrijf dan een mailtje naar tcdegieteling@hetnet.nl. ''Wij proberen bij de indeling in voor- en finaleweekend zoveel mogelijk rekening te houden met deelname aan een clubkampioenschappen en najaarscompetitie'', aldus de organisatie. www.tennisclubdegieteling.nl.

Meer berichten