(Foto: Aangeleverd)

Noord-Hollands korenfestival bij De Vuurlinie

BEVERWIJK - Houd je van zang en muziek, van soul, gospel, close harmony of popmuziek dan moet je 12 oktober bij De Vuurlinie in Beverwijk zijn. Daar vindt dan de eerste editie plaats van het Noord-Hollandse korenfestival. De locatie van Vuurlinie Events zal gevuld worden met meer dan 170 koorleden, muziek en gezelligheid. Het recept voor een geweldige avond.

De koren afkomstig Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar en Heerhugowaard zingen vaak met heel veel passie op het thuishonk als 'training' maar nu wordt hun een podium geboden om dat naast elkaar te doen en voor een groot publiek. Dat moet haast wel een muzikaal vuurwerk worden.

Half uur

Alle koren krijgen een half uur om een geweldig optreden te laten zien. Tobias de gastheer zal de avond aan elkaar praten. Tijdens de optredens kijkt een 3 koppige jury mee om te bepalen welk koor aan het einde van de avond extra in het zonnetje zal worden gezet.

De koren die meedoen zijn: Si Volta, Joy, Vocal Touch, De Meeste Stemmen en The Hugo Barber Ladies. Zij zullen deze avond muzikaal begeleidt worden door Ruud Jansen. Ruud Jansen die door zijn muzikale verleden al erg bekend is in deze omgeving zal overigens de avond ook afsluiten met z'n afterparty die in het teken staat van 'tribute to the Beatles'.

De opzet van dit Korenfestival is een gezellige en informele sfeer waarbij iedereen onder het genot van een lekker drankje kan genieten van de optredens. Voor enkele mensen die evt. slecht ter been zijn zal een zitplaats zijn. De avond begint al om 19:00 uur en vanaf 22:45 uur zal de afterparty zijn. Iedereen is welkom om mee te genieten van deze geweldige muzikale avond. Tickets zijn te koop via www.vuurlinie-events.nl voor slechts 5 euro.

Meer berichten