De ruim 100 jeugdleden van DEM tennis.
De ruim 100 jeugdleden van DEM tennis. ((Foto: Aangeleverd))

Open WimbleDEM in Beverwijk

BEVERWIJK - De afgelopen maanden heeft DEM tennis met man en macht gewerkt om de nieuwe kledinglijn klaar te hebben voor de start van de najaarscompetitie. Het clubtenue is voor de jeugd gesponsord door een aantal fantastische sponsoren en wordt geleverd door Ab Geldermans Sport.

Jeugd DEM-tennis in nieuwe kledinglijn

Met een heerlijk ontbijtje zijn alle jeugdleden verleid om zondagochtend om 8.00 uur acte de présence te geven. Hierbij mocht een trotse foto niet ontbreken .Zie hier een groot deel van de ruim 100 jeugdleden.

In de herfstvakantie, van 21 tot en met 25 oktober vindt bij Dem weer het jeugdtoernooi Steboma Open Jeugd WimbleDEM plaats. Het is een open jeugdtoernooi waar alle jeugd tot met 18 jaar aan mee kan doen. Gedurende de week vinden er allemaal extra activiteiten op ons terrein plaats, waarbij op 21 en 22 oktober de Fun-2-daagse.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: Rood (jongste jeugdleden t/m 9 jaar), Oranje (jeugdleden van 8 t/m 11 jaar die al een paar keer de bal kunnen overspelen), groen (jeugdleden van 8 t/m 14 jaar die een volledige wedstrijd kunnen spelen), geel (jeugdleden van 10-12 jaar, 10-14 jaar, 11-16 jaar en van 11-18 jaar).

Inschrijven voor Open WimbleDEM kan via www.mijnknltb.toernooi.nl. Inschrijven voor de Fun-2-daagse kan via www.demtennis.nl.

Meer berichten