Twice the Same.
Twice the Same. ((Foto: Aangeleverd))

Te gekke lokale bands laten iets nieuws zien!

BEVERWIJK - Alweer de derde editie van het Local Rock Festival vindt op zaterdag 12 oktober plaats. Op dit festival biedt de organisatie te gekke lokale bands een podium om het publiek iets nieuws te laten ontdekken. Nieuw en verrassend repertoire dus, geen covers...

Derde editie Local Rock Festival in Beverwijk

De bands die aanstaande zaterdagavond zullen optreden zijn: om 19.30 uur Panthause; om 20.15 uur CYPRE; om 21.00 uur Flying Nemo; om 21.45 uur Twice The Same; om 22.45 uur Lief Dagboek.

Panthouse is een jonge band. De formatie maakt ongegeneerde Alternative Rock met een dromerig Indië randje. Luid en grungy, combineren ze de Punk attitude van de vroege 90's met modernere Indie Rock en catchy hooks. Met invloeden van onder andere Queens of the Stone Age, Sonic Youth en Black Honey zetten ze een dynamische en energieke show neer die gegarandeerd zal blijven hangen.Sinds hun formatie in november 2017 hebben ze al in vele zalen gespeeld. Waaronder de Cinetol, Sexyland en Podium Victorie. Cypre zorgt voor post traumatic stress rock.

Flying Nemo is een vierkoppige formatie uit de omgeving van Wijk aanZee. Pompt hun sunny surfvibes met reggae en punkinvloeden door je heen. Nog met zout in 't haar en zeewater dat uit hun neus loopt, laten ze het publiek door middel van een pompende bas, glassyriffs, up-sweaping drums en een waterige stem springen maar ook relaxen. Twice The Same is een strak spelend band bestaat uit vier ambitieuze kerels uit deze regio. Met hun ijzersterke riffs en krachtige vocalen, verpakt in een excentrieke walm van stevige hardrock gecombineerd met funk zetten ze een unieke en energieke in- your –faceshow neer.

Lief Dagboek tenslotte debuteerde pas een jaar geleden als tentamen project van Luc Laport en met 'industriële Nederlandse rock' wonnen ze onlangs de Amstelland Popprijs. Maar wie 'Lief Dagboek band' intikt op Google, komt niet heel ver. Een zeer beknopte omschrijving van het ontstaan van de band is er wel te vinden: na 10 jaar bebop in de singer-songwriter-wereld belanden, een existentiële crisis ondergaan, de spoken word scene ontdekken en dan op een doodnormale avond in een dronken bui je muzikale zielsverwant ontmoeten.

Pils, goede nieuwe muziek, en openminded publiek is wat je deze avond kunt verwachten. Locatie is Podium 104, Hoflanderweg 104 Beverwijk. Aanvang 19.00 uur, entree 13 euro. Zie ook Facebook & instagram: Local Rock Festival. Tickets online verkrijgbaar https://www.ticketkantoor.nl/shop/Localrockfest.

Meer berichten