Bij de taalcarrousels gaan anderstalige en Nederlandstalige buurtbewoners met elkaar in gesprek.
Bij de taalcarrousels gaan anderstalige en Nederlandstalige buurtbewoners met elkaar in gesprek. ((Foto: Aangeleverd))

De week van de Dialoog

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Bij de zes taalcarrousels van de Stichting Participatie Anderstaligen (SPA) in Heemskerk en Beverwijk gaan anderstalige en Nederlandstalige buurtbewoners wekelijks met elkaar in gesprek. Met elkaar praten en oefenen in kleine groepjes in het Nederlands.

Van 4 tot en met 10 november in Heemskerk en Beverwijk

De taalcarrousels worden in de Week van de Dialoog (4 t/m 10 november) op een bijzondere manier vormgegeven. In een deel van deze week gaat het over het thema "Elkaar Zien". We gaan aan gesprekstafels met elkaar in gesprek om elkaar te zien en onze blik te verruimen. Wat gebeurt er als je de ander echt ziet? En als jij gezien wordt? Door elkaar te zien en met elkaar te praten leren we elkaar beter kennen, komen we erachter hoe we kijken, wat we belangrijk vinden en wat we kunnen betekenen voor elkaar.

Zo leren we beter samenleven, wonen en werken. Mensen krijgen de ruimte om naar elkaar te luisteren, ervaringen met elkaar te delen en nieuwe verbindingen te leggen. Deel, droom en doe! Wil je meedoen en met andere buurtbewoners praten? Kijk op onze website: www.spa-ijmond.nl voor meer informatie. Aanmelden kan bij Esther Tromp, coördinator van de SPA: info@spa-ijmond.nl of 06-4432225.

Meer berichten