De cheque werd ontvangen door de jongerenwerkers Rianne Tol en Linda de Jong.
De cheque werd ontvangen door de jongerenwerkers Rianne Tol en Linda de Jong. ((Foto: Aangeleverd))

Jonge mantelzorgers ontvangen donatie

BEVERWIJK - Rianne Tol, jongerenwerker bij Stichting Welzijn Beverwijk en Linda de Jong, jongerenwerker bij Stichting Welschap zijn superblij met de donatie van duizend euro voor hun activiteit voor jonge mantelzorgers in Beverwijk en Heemskerk.

Van Rabobank IJmond

Deze donatie is te danken aan Marleen Pouwels, lid van de ledenraad van de Rabobank IJmond. Ieder lid mocht duizend euro geven aan een in hun ogen goed initiatief. Hiertoe plaatste Marleen Pouwels enige tijd geleden een oproep op haar social media kanalen. Uit de tien initiatieven die ze had verzameld koos ze uiteindelijk voor de 'Verwenavond voor jonge mantelzorgers' van de twee jongerenwerkers.

Marleen Pouwels

Vrijdag 1 november heeft Marleen Pouwels de cheque overhandigd aan Rianne en Linda. Elke euro wordt besteed om jonge mantelzorgers - die naast hun normale dagelijkse verplichtingen elke dag druk in de weer zijn met het zorgen voor hun ouders, broers, zussen of andere familieleden - één avond in de maand te verwennen met een leuke activiteit waarbij alles voor hén wordt geregeld.

Meer berichten