Tijdens de tentoonstelling zijn er twee soorten zang kanarie's te horen.
Tijdens de tentoonstelling zijn er twee soorten zang kanarie's te horen. ((Foto: Aangeleverd))

Vogels te kijk bij Vogelvreugd in Beverwijk

BEVERWIJK - In het weekend van vrijdag 29 november tot met zondag 1 december houdt v.v.Vogelvreugd Beverwijk haar jaarlijkse onderlinge tentoonstelling.

Van vrijdag 29 november tot en met 1 december

Tijdens de tentoonstelling zijn er twee soorten zang kanarie's te horen. de Waterslagers en de Harzers. Dit zijn kanarie's die speciaal gekweekt worden voor de zang. Voor de liefhebber van deze zangvogels zijn er op zaterdag en zondag om 11 uur speciale sessies om ze te beluisteren.

Te bewonderen zijn er vorm- en postuurkanarie's, kleur kanarie's, zebravinken, gould amadine meerdere soorten tropen, grasparkieten en meerdere soorten grote parkieten. Voor het aankoop van een vogel kunt U ook op de tentoonstelling terecht. De opening van de tentoonstelling is vrijdag 29 november om 20 uur en de avond sluit om 22.00 uur.

Huldigen

''Op deze avond huldigen we ook 2 leden een voor 40 jaar en een voor 25 jaar lidmaarschap van deNederlandse Bond van Vogelliefhebbers en van vogelvreugd. De openingstijd is zaterdag 30 november van 10 tot 20,00 uur en op zondag 1 december kunt U een kijkje komen nemen van 10 tot 15.00 uur'', aldus Vogelvreugd.,

Tijdens de tentoonstelling toont Trudy Rietveld haar PERGAMANO werkstukken die zij gemaakt heeft afgestemd op de vogeltentoonstelling. Zij is ook aanwezig om al uw vragen over deze hobby te beantwoorden. Het adres is Raamveld 59 1944 SK te Beverwijk. De toegang is gratis. Voor inlichtingen over de tentoonstelling kunt U bellen met 0618078625 of kijken op www.vogelvreugd.nl

Meer berichten