Kerstboomverbranding in Beverwijk

Algemeen
De kerstbomen gaan in de hens.
De kerstbomen gaan in de hens. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK – De feestdagen zijn alweer voorbij. Dat betekent dat de kerstboom opgeruimd kan worden. De kunstboom kan naar zolder of de berging, de kluitboom kan natuurlijk in de tuin, zodat je hem volgend jaar weer kunt hergebruiken. Maar heb je geen kluit of past hij niet? Dan kun je de kerstboom in Beverwijk wegbrengen naar de kerstboomverbranding.

Op woensdag 8 januari tussen 18.00 en 20.00 uur bij Willem Alexanderplantsoen

Op woensdag 8 januari 2020 vindt tussen 18.00 uur en 20.00 uur de jaarlijkse kerstboomverbranding plaats in het Willem-Alexanderplantsoen in Beverwijk en op de Dorpsweide in Wijk aan Zee.

Inzamelen op verschillende locaties in Beverwijk en Wijk aan Zee

De kerstbomen worden tussen 13.00 uur en 17.00 uur ingezameld op de volgende locaties: - Willem-Alexanderplantsoen in Beverwijk - Markt in Beverwijk - Kuenenplein in Beverwijk - Cnossenhof / Burgemeester Bruinsmalaan in Beverwijk - Overboslaan / Hoflanderweg in Beverwijk - Louis Davidslaan in Beverwijk - Dorpsweide in Wijk aan Zee Vanaf deze locaties worden de kerstbomen naar de verbrandingslocaties gebracht.

Net als vorig jaar krijgen de kinderen voor elke ingeleverde kerstboom bij de inzamellocaties 50 eurocent. Inzamelingsronde HVC Op zaterdag 11 januari 2020 kunt u ook uw kerstboom voor inzameling aanbieden. Net als in 2019 rijdt afvalbedrijf HVC dan een ronde door Beverwijk en Wijk aan Zee om kerstbomen op te halen.